Tarih: 28.10.2023 13:23

21 yıl önce yazılan mektup Başkan Acar’a ulaştı

Facebook Twitter Linked-in

PTT, 21 yıl önce '2023’e, Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup isimli bir kampanya başlatmıştı. Kampanya çerçevesinde vatandaşlar o yıllarda yazdıkları mektuplarını 2023 yılında teslim edilmek üzere PTT’ye emanet etmişti. Kızılcahamam’da da 2002 yılında Kızılcahamam Kırköy Muhtarı Mustafa Kadercan, 31 Ekim 2002 Perşembe günü akşam saat 22:45’de Kızılcahamam Belediyesine yazdığı mektup Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’a teslim edildi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, duygusal anlar yaşadı.

Acar, 21 yıl önceki öngörülerin hemen hemen hepsinin neticelendiği gördü.

Kadercan mektubunda, “2002 yılında yapılan genel seçim sonuçlarında Türk Halkı, bu sefer öyle bir bilinçli oy kullandı ki üç büyük iktidarda olan partiyi baraj sınırında adeta boğdu.” ifadelerini kullanmıştı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, mektup eline ulaşır ulaşmaz Mustafa Kadercan’ı arayarak belediyeye davet etti. Bu anlamlı günlerde böyle güzel bir mektubu senin açmanı istedim dedi ve mektubu birlikte açtılar. Kadercan, Başkan Acar’a mektubu okudu ve Başkan Acar’a bu ince düşüncelerinden ve belediyeye davetinden dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —