3 tırlık destek konvoyu yola çıktı

3 tırlık destek konvoyu yola çıktı

Kahramankazan Belediyesi´nin Manavgat´ta meydana gelen yangınlardan etkilenen vatandaşlar için hazırladığı yardımları taşıyan 3 tır yola çıktı.

Antalya´nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangın felaketinin ardından zor günler geçiren bölge halkına bir destek de Kahramankazan´dan geldi. Kahramankazan Belediyesi ve AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı bölgede yaşayan vatandaşlar için harekete geçti. Yangından etkilenen vatandaşlar için hazırlanan 3 tırlık yardım konvoyu Manavgat´a doğru yola çıktı. Yardım konvoyu, belediye önünden Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti il ve ilçe teşkilatları üyeleri, belediye çalışanları ile vatandaşların katılımıyla uğurlandı. 

/resimler/2021-8/4/2202271228011.jpg

Hep birlikte aşacağız

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun, hayatını kaybedenlere ise Allah´tan rahmet dileyerek, ?Manavgat´taki kardeşlerimiz için hazırladığımız yardımları taşıyan konvoyu uğurladık. Rabbim, bir daha böyle afetler yaşatmasın, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Bu kötü günleri hep birlikte geride bırakacağız inşallah? diye konuştu.