Abdullah Gül´ün 2 Koruması Nusaybin´de Şehit Oldu

Abdullah Gül´ün 2 Koruması Nusaybin´de Şehit Oldu

Mardin´in Nusaybin ilçesinde PKK´lı teröristlerin tuzakladıkları bombayı patlatmaları nedeniyle şehit olan polis memurları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan´ın uzun yıllar Abdullah Gül´ün koruma ekibinde çalışmış.

11´İNCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter mesajında Mardin´in Nusaybin ilçesinde PKK´lı teröristlerin tuzakladıkları bombayı patlatmaları nedeniyle şehit olan polis memurları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan´ın uzun yıllar korumaekibinde çalıştığını belirterek, ailelerine ve polis teşkilatına başsağlığı diledi.

Mardin´in Nusaybin ilçesinde PKK´lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonlar sırasında PKK´lı teröristlerin, güvenlik güçlerinin ilerlemesini önlemek için tuzakladıkları bombanın imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan polis memurları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan´ın, 11´in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün koruma ekibinde uzun yıllar görev yaptığı öğrenildi. Abdullah Gül, şehit polisler için paylaştığı Twitter mesajında bu konuya vurgu yaparak, ailelerine ve polis teşkilatına başsağlığı diledi. 11´inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün mesajı şöyle:

"Şehit düşen evlatlarımızdan bomba imha uzmanları Erkan ve Salih uzun yıllar koruma ekibimde çalışmışlardı. Bu iki kahramanımıza ve diğer tüm polis ve asker şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."  (Ajanslar)