Tarih: 05.01.2019 17:05

AK PARTİ ETİMESGUT TEŞKİLATINDAN BAŞKAN DEMİREL´E TAM DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Demirel, ?Cumhur İttifakı? kapsamında 31 Mart seçimine birlikte katılacakları Ak Parti´nin İlçe Başkanı Kipel´le birlikte yönetim kurulu ve meclis üyelerini ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu belirtti. 

KİPEL: KARARLIYIZ, GÜÇLÜ KAZANACAĞIZ
Ak Parti İlçe Başkanı Kipel, yerel seçimlerden Cumhur İttifakı olarak güçlü çıkmak için Ak Parti ve MHP teşkilatları olarak güçlü bir güçbirliği oluşturduklarını, Ak Parti ve MHP liderlerinin iradesini her iki parti olarak sahaya tam olarak yansıtma kararlılığına sahip olduklarını söyledi. Kipel; ?Birlikte elele çalışacağız ve Allah´ın izni ve hemşehrimizin destekleriyle, Cumhur İttifakı Etimesgut adayımız Sayın Demirel´i ve Büyükşehir adayımız Sayın Özhaseki´yi güçlü bir şekilde seçeceğiz? dedi. 

/resimler/2019-1/5/1707584265450.jpg

DEMİREL: BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Enver Demirel; ?İttifak çalışmaları genel merkezlerimizce tamamlandı, Ankara´mızda ve Etimesgut´umuzda ittifakımızın nasıl uygulanacağı belli oldu ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edildi. Bizim görevimiz; en iyi çalışmayı yaparak en güzel sonucu elde etmektir. Bunu başaracağımızdan şüphe duymuyoruz. Etimesgut´ta çok başarılı olacağız, büyükşehirde de adayımız Sayın Özhaseki´yi güçlü bir şekilde seçeceğiz. Birlikte kazanacağız. Etimesgut kazanacak, Ankara kazanacak? dedi.

/resimler/2019-1/5/1708365047379.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —