Tarih: 23.03.2019 13:49

AK, PERSONELLERLE DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

Ak, ?Biz personelimizi mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Allah hepinize hayırlı, hesabını vereceğiniz yaşlar nasip etsin? dedi.

BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, gelenekleşen doğum günü kutlamaları kapsamında Mart ayında doğan personellerin doğum gününü kutladı. En genç, en yaşlı ve en çok hizmet veren personellerle pasta kesen Ak; birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Doğum günü etkinliğinde Ak´la pasta kesen personeller sürpriz doğum günü için teşekkürlerini iletti. Bizi onurlandıran ve değerli hissettiren başkanımıza teşekkür ediyoruz diyen personeller, "Bu tür sürprizlerle personellerinin çalışma azmini artıran belediye başkanı bulmak oldukça zor. Keçiören Belediyesi personelleri olarak Sayın Mustafa Ak ile çalışıyor olmak bizleri mutlu ediyor? diye konuştular. Birlikte çalışma anlayışını kuvvetlendirmeyi amaçlayan doğum günü programında personellere hediyelerini veren Ak, bir dizi sohbet gerçekleştirerek başarı temennisinde bulundu.

/resimler/2019-3/23/1350553517087.jpg

 ?BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

İnsanları birbirine yaklaştıran ve kaynaştıran organizasyonların birlik ve beraberlik için önemli olduğuna vurgu yapan Ak, ?İçerisinde bulunduğumuz ayda doğan personellerimizin doğum gününü kutlama geleneğini sürdürüyoruz.  Şimdi de Mart´ta doğan personellerimizin doğum gününü kutlayarak onlarla bir araya geldik.  Çalışma ve dayanışma azmini önce kendi içimizde kuvvetlendirmek gerektiğinin bilinciyle milletimiz için hizmet eden her bir çalışanımızdan Allah razı olsun. Keçiören Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu gönülden hissediyoruz ve hissettiriyoruz. Biz personellerimizi mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Bu vesileyle Mart ayında doğan arkadaşlarımıza sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum. Allah hesabını verebileceğimiz nice güzel yaşlar nasip etsin? dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —