Tarih: 28.03.2021 12:49

Altın Kanatlı Melekler sahasında galip geldi

Facebook Twitter Linked-in

Hentbol Kadınlar Süper Lig´inde 19´uncu hafta mücadelesine çıkan Yenimahalle Belediyesi, Görele Belediyesi SK maçından 41-35 galip ayrıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi´nde oynanan iki takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan karşılaşmada altın kanatlı melekler sahaya; Hanna, Fatma, İlayda, Beyza, Bilge, Nurceren ve kalede Fatma yedisi ile çıktı.

Bilge 13 golle göz doldurdu

İki takımın karşılıklı mücadelesi ile geçen maçın ilk devresinde, Yenimahalle´nin melekleri soyunma odasına 18-19 mağlup girdi. Maçın ikinci yarısında mücadeleyi bırakmayan ve oyuna ağırlığını koyan altın kanatlı melekler, Bilge, Nurceren ve Beyza´nın göz dolduran performansıyla maçtan galip ayrılmayı başardı.

Fuat Çam ve Yüksel Çalkuç ikilisinin yönettiği karşılaşmada Yenimahalle Belediyesine galibiyeti getiren goller; Bilge (13), Beyza ve Nurceren (8), Hanna (5), İlayda (3), Fatma ve Sabiha (2)ile geldi.

Melekler Üsküdar ile kupa mücadelesi verecek

Hentbol Kadınlar Süper Ligindealdığı galibiyetle yoluna devam eden Yenimahalle´nin melekleri, 30 Mart 2021 tarihinde kendi evinde Üsküdar Belediyesi SK ile Türkiye Kupası mücadelesi verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —