Tarih: 17.06.2016 14:24

ANKARAGÜCÜ İSMET TAŞDEMİR´LE ANLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Beştepe Tesislerimizde Başkan Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra imzaladığı sözleşme ile yeni teknik direktör olan İsmet Taşdemir,? Uzun yıllar formasını terlettiğim takımıma teknik adam olarak dönmenin mutluluğunu yaşıyorum? dedi.

Başkan Mehmet Yiğiner´in desteği ile Ankaragücü´nü hak ettiği yerlere getirmek için çok çalışacaklarını ifade eden Taşdemir, ?Camiamız ve taraftarlarımız bize güvenip destek olsunlar. İnşallah disiplinli ve özverili bir çalışma ile birlikte güzel sonuçlara imza atacağız? dedi.

İsmet Taşdemir ile birlikte Ankaragücü´nün Beştepe Tesislerine gelerek Sportif Direktör olarak sözleşme imzalayan bir diğer eski futbolcu Ramazan Tunç ise imza sonrası yaptığı açıklamada, ?Doğup-büyüdüğüm, futbola başladığım ve beni yetiştiren kulübüme, yuvama tekrar dönmenin ve hizmet edecek olmanın gururunu yaşıyorum? dedi.

İmza töreni sonrası kısa bir değerlendirme yapan Başkan Mehmet Yiğiner, ?Uzun bir araştırmanın sonucunda Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla değerlendirme yaparak İsmet Taşdemir üzerinde mutabakata vardık? dedi. Ramazan Tunç ve İsmet Taşdemir´in geçmişte Ankaragücü´nü başarıyla temsil eden isimler olduğuna dikkat çeken Başkan Mehmet Yiğiner, ?İsmet ve Ramazan kardeşlerim, camiamızı yakından tanıyan ve bizim içimizden yetişen evlatlarımız. İnşallah yapacakları başarılı çalışmalarla camiamızın yüzünü güldüren sonuçlara imza atacaklar Ankaragücü´müze hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.

İsmet Taşdemir´in yardımcılıklarını;

Cem Yanık

Hakan Dolutaş

Göksel Gencer (Kaleci Antrenörü)

Niyazi Güney (Skaut)

İrem Özdemir (Analiz) yapacaklardır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —