Tarih: 01.06.2016 14:24

ANNESİ, EŞİ VE ÇOCUKLARINI SOKAĞA ATINCA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yaşları 1 ile 12 arasında değişen 5 çocuğu ile birlikte kayınvalidesi Fadime Demir´in evinde yaşayan 33 yaşındaki Havva Demir, iddiaya göre 5 gün önce evden çıkartıldı. Kayınvalidesi tarafından sokağa atılan genç kadın, çocuklarıyla birlikte parklarda yaşamaya başladı. Bir suçtan dolayı Ceyhan Tarım Açık Cezaevi´nde hükümlü olarak yatan Sadık Demir, izin alarak ailesini görmek için eve geldi. Eşi ve çocuklarının sokağa atıldığını öğrenen Sadık Demir, Kızılay Caddesi´ndeki 5 katlı bir binanın terasına çıkarak intihar etmek istedi.

Kendini aşağı sarkıtan Demir´i görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler terasa çıkarak Sadık Demir´i ikna etmeye çalıştı. Polis, ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Demir´i bir anlık dalgınlığından faydalanıp yakalayarak binadan indirdi. Sinir krizi geçiren Sadık Demir, ambulansla götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındı.

Havva Demir, kayınvalidesi tarafından evden çıkarıldıklarını belirterek günlerdir çocuklarıyla farklı parklarda uyuduğunu, karınlarını doyuramadığı için eşinin sinir krizi geçirdiğini, bu nedenle intihar etmek istediğini belirtti.

/resimler/2016-6/1/1428236459928.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —