BAHÇELİ, TÜRKMEN ELİF´E SAHİP ÇIKTI

BAHÇELİ, TÜRKMEN ELİF´E SAHİP ÇIKTI

MHP Lideri Devlet Bahçeli Suriye Türkmen Kuvvetlerinde görevi sırasında Şehit olan Murat Paşa´nın emaneti olan Elif´e sahip çıktı.

Suriye Türkmen Kuvvetlerinde görevi sırasında Şehit olan Murat Paşa´nın emaneti olan Elif´in yasadışı yollar ile Türkiye´ye girdiği gerekçesi ile sınırdışı edilmesinin ardından Sosyal Medya´da başlatılan #TürkiyeElifeSahipÇık başlığı gündemde zirveye oturdu.

ELİF ANAVATAN´I TÜRKİYE´DE

Türk Kamuoyu´nun infiali ardından Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli´nin devreye girerek süreci takip ettirdiği öğrenildi. Şehidin emaneti olan Elif´in yasal prosedürlerin ardından sınır kapısında Hatay Valisi´nin ve  MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu´nun karşıladı.

TÜRKİYE ELİF´İN SESİNİ BENGÜTÜRK TV EKRANLARINDAN DUYDU

BengüTürk Tv Anahaber Bülteni canlı yayınına bağlanan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, Elif´in bölgede Türkmenlerin yaşadığı sıkıntıların bir sembolü olduğunu belirtti.Elif ile beraber sürecin başından beri takip eden MHP Lideri Devlet Bahçeli´yi ziyaret edeceklerini aktardı. Ardından telefonu tüm Türkiye´nin dualar ile desteklediği Elif´e verdi. Elif BengüTürk Tv ekranlarından Türk Milletine teşekkürlerini ifade etti.

İşte o dakikalar...