BAŞKAN ALTINOK´TAN KAYMAKAM BULUT´A TEŞEKKÜR MESAJI

BAŞKAN ALTINOK´TAN KAYMAKAM BULUT´A TEŞEKKÜR MESAJI

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 2016´dan bu yana Keçiören Kaymakamlığı görevini yürüten ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzaladığı kararnameyle Pamukkale Kaymakamlığına atanan Uğur Bulut´a yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Altınok, ?Pamukkale Kaymakamlığına atanan Keçiören Kaymakamımız Sayın Uğur Bulut´a yeni görev yerinde başarılar diliyorum.  5 yıl boyunca Keçiören´imize sunduğu hizmetlerden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum. Gönülden inanıyorum ki Pamukkale´ye de aynı güzellikte hizmetler edecek ve aynı başarıyı orada da gösterecektir. Keçiören Kaymakamı olarak atanan Sayın Mehmet Akçay´ı da tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum.? dedi.

UĞUR BULUT KİMDİR?

1971 yılında Kırıkkale´de doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Sırasıyla Kırşehir kaymakam adaylığı, Denizli-Çal Kaymakamlığı, Kastamonu-Ağlı Kaymakamlığı, Iğdır-Karakoyunlu Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Kayseri-Hacılar Kaymakamlığı, Erzincan-Üzümlü Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevlerine müteakip Keçiören Kaymakamlığına atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.