BAŞKAN ERCAN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN ERCAN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Şeyh Edebali Camii´nde Cuma namazını kıldı.

Çıkışta yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşan Ercan, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Cuma namazının ardından Başkan Ercan, Mustafa Kemal Mahallesi´ndeki Abdüsselam Camii´nin temel atma törenine katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, cuma namazını kılmak için Şeyh Edebali Camii´ne gitti. Burada namazını kılan Başkan Ercan´a camii çıkışında vatandaşın ilgisi yoğundu. Herkesle tek tek tokalaşan Ercan, tebrikleri kabul etti. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerin ricasını kırmayan Başkan Ercan, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

ABDÜSSELAM CAMİİ´NİN TEMELİ ATILDI

Başkan Ercan, Cuma namazının ardından Mustafa Kemal Mahallesi´ndeki Abdüsselam Camii´nin temel atma törenine katıldı. Burada da vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Ercan?Bugün, Mustafa Kemal Mahallemizde Abdüsselam Camii´mizin temelini attık. İnşallah camimiz en kısa sürede tamamlanır. Bizler Sincanımıza ve Sincanlı dostlarımıza hizmet için buradayız. Elimizden gelen ne varsa ilçemizin gelişmesi için yapmaya çalışacağız. Camii´mizin Sincanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum? dedi.

Başkan Ercan´ın konuşmasının ardından dualarla Abdüsselam Camii´nin temeli atıldı.