Başkan Oğuz mesai arkadaşlarının sağlığıyla yakından ilgileniyor

Başkan Oğuz mesai arkadaşlarının sağlığıyla yakından ilgileniyor

Kahramankazan Belediyesi, belediye personellerinin sağlığını ihmal etmiyor. Kahramankazan Belediyesi´nde görevli personeller kapsamlı sağlık kontrolünden geçirildi.

Kahramankazan Belediyesi personeli, iş sağlığı güvenliği hizmetleri kapsamında sağlık kontrolünden geçirildi. Belediye bünyesinde görev yapan personele, sağlık kontrolü kapsamında birçok tetkik yapıldı. Bu doğrultuda kan alma, işitme ve röntgen başta olmak üzere birçok test uygulandı. Genel sağlık durumları kontrol edilen personellerden ihtiyaç duyanlar ilgili polikliniklere yönlendirildi.

Mesai arkadaşlarımın sağlığı önemli

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yapılan kontroller ile belediye personelinin sağlık durumlarının yakından takip edildiğini söyledi. Başkan Oğuz, ?İlçemizde yaptığımız hizmetlerin en önemli lokomotiflerinden olan belediye çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığı bizim için çok önemli. Bu kapsamda mesai arkadaşlarımızın sağlıklarıyla yakından ilgileniyoruz. Allah´a şükürler olsun büyük bir rahatsızlığı olan çalışanımız tespit edilmedi. Tüm çalışanlarımız ve ailelerine sağlıklı ve mutlu günler diliyorum? diye konuştu.

/resimler/2020-11/19/1805047469122.jpg