Tarih: 04.12.2020 18:05

Başkan Oğuz, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin komuta merkezi olan 4.  Ana Jet Üs Komutanlığı´ndan kalkarak sivil halkı, TBMM´yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16´ları engellemeye çalışırken şehit olan kahramanların aileleri ile gaziler, Başkan Oğuz´u ziyaret etti. Misafirleriyle yakından ilgilenen Oğuz, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret sırasında, şehit aileleri acılarının ilk günkü kadar taze olduğunu anlattı. Şehit ailesi olmaktan gurur duyduklarını söyleyen şehit aileleri, ?Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizlere evlat acısı yaşatan hain katillerin Allah belasını versin? diye konuştu. Başkan Oğuz da bir kez daha şehit ailelerinin acısını paylaşarak, kendilerine destek verdi.

Onlar için ne yapsak az

Başkan Oğuz, bu anlamlı ziyaretin kendisini oldukça duygulandırdığını ifade belirterek, ?Devletimizin ve milletimizin bekası için gözlerini dahi kırpmadan şehadete yürüyen kahramanlarımızı her zaman rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Aziz şehitlerimizin geride kalanları bizlere emanettir, aileleri bizim de ailemizdir. Onlar için ne yapsak azdır. Gazilerimiz yaşarken alınabilecek en büyük unvanı alan kahramanlarımızdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanındayız? diye konuştu. 

/resimler/2020-12/4/1807058312522.jpg

Kahramankazan´da ne olmuştu?

Kahramankazan halkı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü´nden kalkarak sivil vatandaşları, TBMM´yi ve devlet kurumlarını bombalayan savaş uçaklarını engellemeye çalışırken destansı bir direnişe imza atmıştı. Darbeci hainler tarafından açılan ateş sonucu, Kahramankazanlılar 9 şehit, 92 gazi vermişti.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —