Tarih: 09.08.2019 17:32

Başkan Yaşar, esnafla bayramlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Bayramlaşma sırasında taksi duraklarına, parklara, kahvehanelere, pastanelere ve dükkânlara uğrayarak, ilçe sakinleri, esnaf ve çalışanlarla sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların Kurban Bayramı´nı kutlayarak, esnafa bol kazanç diledi.

Yaşar, kurban alanını denetledi

Demetevler´in ardından Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı´na giderek denetimlerde bulunan Yaşar, bayram öncesi alanda son kontrolleri gerçekleştirdi.

Vatandaşın Kurban Bayramı´nı huzurlu ve sorunsuz geçirebilmesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Yaşar, ?Kurban Bayramı öncesi Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı´nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemlerin tümünü almış bulunmaktayız. Kurbanlık satışları ve kesimleri için Ankara´nın en temiz ve en modern alanı olan Yakacık Kurban Alanımızda her şey hazır. Kurban Bayramı´nın ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum? dedi.

 /resimler/2019-8/9/1735036381494.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —