Tarih: 15.09.2021 17:15

Başkan Yaşar´dan Kaymakam Halim´e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya Simav İlçe Kaymakamlığı görevinden Yenimahalle Kaymakamlığı´na atanan Türker Çağatay Halim´e yeni görevinde başarılar dileyerek ilçe hakkında bilgi veren Başkan Yaşar, ?Yenimahalle, göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız hizmetler ve yatırımlar sonrasında vatandaşın tercih ettiği bir ilçe konumuna geldi. Yenimahalle kurumlar arası işbirliği ve diyaloğun olduğu bir ilçe.  Çünkü hepimiz kamunun parasını harcıyoruz? dedi.

Yaşamaktan mutlu olunan bir ilçe yarattık

Yenimahalle´de vatandaşa hizmetle sorumlu kurumların birbiriyle uyum içerisinde çalıştığını ve bu uyumun bozulmaması için her türlü özverinin gösterildiğini belirten Yaşar, ?Vatandaşların yaşamaktan mutlu olacağı bir ilçe yaratmak için durmaksızın çalışıyoruz. Bunu büyük ölçüde başarmanın haklı gururunu yaşayan bir belediye başkanıyım. Hep birlikte, uyum içerisinde çalışarak vatandaşa hizmet etmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

/resimler/2021-9/15/2007267858294.jpg

Yaşar´a yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür eden Kaymakam Halimde ?Birlikte güzel işler başaracağımıza ve Yenimahalle´yi daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Yenimahalle, vatandaşın memnuniyetle yaşadığı bir ilçe. İlçemizde huzurun ve mutluluğun devamlılığı için uyumla çalışacağız? şeklinde dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —