BAŞKAN ERCAN VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI REMZİ ALBASAN TAKSİCİLERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ERCAN VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI REMZİ ALBASAN TAKSİCİLERİ ZİYARET ETTİ

Vatandaş ve esnafla sık sık bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Milletvekili Adayı Remzi Albasan ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ercan ve Albasan STK ziyaretinin yanında taksici esnafını da unutmadı. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında Mareşal Çakmak Taksi Durağında çalışan taksicilerin de misafiri oldu. Başkan Ercan’a ziyaretlerinde AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Remzi Albasan eşlik etti. 

Sincan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yola çıkarak esnaf, vatandaş, Sivil Toplum Kuruluşları ve taksicilerle görüşen Başkan Ercan ve Remzi Albasan vatandaşlarla hasbihal ederek esnafın taleplerini dinledi. 



Mareşal Çakmak Mahallesinde gerçekleşen esnaf ziyaretlerinin ardından Perşembe Semt Pazarı’nda pazarcılarla da görüşen Başkan Ercan ve Remzi Albasan, Türk Kızılay’ı Sincan Şube Başkanlığına da bir ziyarette bulundu.

Vatandaşlarla iç içe olan Başkan Ercan ve Albasan, taksicileri de ziyaret ederek talep ve görüşlerini aldılar. Taksici esnafı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ercan ve Albasan’a teşekkür etti.