Tarih: 30.06.2019 16:42

Bocceciler Kahramankazan´da buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Şampiyona Türkiye´nin dört bir yanından gelen sporcuları Kahramankazan´da buluştururken, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, sporcularla bocce oynadı.

Kahramankazan Belediyesi Şehit Samet Cantürk Bocce Salonu´nda düzenlenen şampiyonanın açılış törenine Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen ve ilçe protokolünün yanı sıra Türkiye´nin dört bir yanından gelen sporcular katıldı.

Başkan Oğuz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ilçelerinin Türkiye´de bocce sporunun merkezi konumunda olduğunu belirterek, Kahramankazan´ın bocce sporunda tüm dünya tarafından bir şehir olduğunu söyledi. Kahramankazan´ın bir spor kenti olduğunu ifade eden Oğuz, ?55 bine yakın nüfusumuz olmasına karşın, belediyemiz spor kulübünde bin 500´e yakın lisanslı, 5 bine yakın da aktif sporcumuz bulunuyor. Bocce sporunun ise Türkiye´deki merkeziyiz. Türk Milli Bocce Takımı´nın da Kahramankazan Belediyespor olarak bel kemiğini oluşturuyoruz? dedi. Başkan Oğuz, Türkiye´nin farklı illerinden şampiyona için gelen tüm sporcu ve takımları ilçelerinde ağırlamaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, kendilerine başarılar diledi.

/resimler/2019-6/30/1645004391779.jpg

Renkli görüntüler

Başkan Oğuz, konuşmaların ardından sporcular ile bir süre bocce oynadı. Başkan Oğuz ve sporcular daha sonra aile fotoğrafı çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —