Çalışanlarımız bizim iş ortaklarımız

Çalışanlarımız bizim iş ortaklarımız

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, 4 Nolu Şube Başkanı Yusuf Güler ve belediye temsilcilerini makamında ağırladı.

Belediye olarak tüm sivil toplum örgütleri ve sendikalarla ortak çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Akgül, ?Bizlerin tek amacı vatandaşımıza hizmet etmek. Bu hizmet yolculuğunda ise göreve geldiğimizde bir söz vermiştik. İşçimizin alnının teri kurumadan paralarını ödeyeceğiz diye. Bugüne kadar belediye çalışanlarımızın düşüncesi ne olursa olsun hep yanlarında olduk. Çünkü çalışanlarımız bizim iş ortaklarımız? dedi.

Sorunları birlikte çözüyoruz

Ziyarette ülkenin içinde bulunduğu siyasi, sosyal ve ekonomik durum ile çalışma hayatının sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, ?Bugüne kadar başkanımızla sorunları birlikte çözdük çözmeye de devam ediyoruz. İşçilerimiz hiçbir şekilde Mamak´ta mağdur edilmediler? dedi. Ziyaret sonunda Hizmet-İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Yusuf Güler, Başkan Akgül´e Osmanlı motiflerinin bulunduğu tablo hediye etti.