ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

İnsanlık Durağı Derneği yardıma muhtaç çocuklara yönelik yardım organizasyonlarına destek olmaya devam ediyor.

Haber Başkentte Pusula: Merkezi Etimesgut´ta bulunan Başkanlığını Osman Arslan´ın yaptığı İnsanlık Durağı Derneği çocuklara yönelik kampanya ve yardım organizasyonlarıyla sosyal yaraların sarılmasına maddi ve manevi destek olmaya devam ediyor.

Etimesgut´ta bulunan Ali Suavi Ortaokulunda Okul Müdürü Gökhan Danama ve Okul Müdür Yardımcısı Aydın Vural ile İnsanlık Durağı Derneğinin ortaklaşa yapmış olduğu çalışmada ihtiyaç sahibi, üşüyen minik yüreklere kışlık botlar hediye edildi. Dağıtımı yapılan hediyelerden sonra öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi.

Dernek Başkanı Osman Arslan;  ?Her yıl yüzlerce çocuğun genel ihtiyaçlarının karşılanmasıyla alakalı çok sayıda çalışmalarının olduğunu, bu çalışmaların mülteci çocukları da kapsadığını belirterek şunları söyledi; sosyal ve ekonomik olarak Türkiye´nin her yerinde yardımsever kardeşlerimizin destekleriyle yoksul ve mazlumlara ulaşmaya çalışıyoruz. Son olarak sosyal devlet ve sosyal toplum olabilme adına tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

/resimler/2016-11/27/1043302433527.jpg