Tarih: 30.04.2018 18:42

Demirel en başarılı belediye başkanı seçildi

Facebook Twitter Linked-in

5. Uluslararası Evde Sağlık ve Sosyal Hizmet Kongresi, Antalya´da yapıldı. Türkiye´den ve yurt dışından sektörün uzmanlarının katılarak bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları kongreye Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katılarak Etimesgut Belediyesi´nin sosyal projeleri ile hizmetlerini anlattı.

Katılımcılar, Demirel´i ilgi izlediler ve Başkan Demirel´in örnek projeleri Engelsiz Yaşam Merkezi  ve Engelliler Denizle Buluşuyor Projelerini alkışladılar. Başkan Demirel´e Evde Bakım, Evde Sağlık ve Gönül Komşusu hizmetlerinden dolayı En Başarılı Belediye Başkanı ödülü takdim edildi.

ENGELSİZ YAŞAM´I ANLATTI
Başkan Demirel, ilgili kamu kurumları, yerel yönetimler ve sektörde faaliyet gösteren profesyonel yöneticilerin katıldığı kongrede Etimesgut Belediyesi´nin engellilere ve yaşlılara yönelik yürüttüğü projelerini ve hizmetlerini anlattı. Demirel´in görsel olarak sunumunu gerçekleştirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi projesi ve Engelliler Denizle Buluşuyor projeleri, katılımcılarca ilgi ve beğeni ile izlendi. Sunumu esnasında alkışlayarak takdirlerini ifade eden katılımcılar, özel görüşmelerinde de beğenilerini bildirdiler.

/resimler/2018-4/30/1843355572075.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —