Tarih: 10.08.2019 16:17

DEMİREL ENGELLİ AİLELERİNİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Kurban Bayramı öncesinde 3 engelli ve ailesini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı, istek ve ihtiyaçlarını sordu. Engellilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Demirel, ailelere destek verdi, moral oldu.

Demirel´in ilk durağı Açıkgöz ailesi oldu. Engelli 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Hatice Açıkgöz´ü ziyaret eden Demirel, aileye her konuda destek olacaklarını söyledi. Anne Hatice Açıkgöz´ün ´Engelli çocuklarımla birlikte Çankırı´da eşimin mezarına gitmek istiyorum" talebini geri çevirmeyen Demirel, aileye,  engelsiz hizmet araçlardan birini tahsis etti. Engelli çocukların sevinç çığlıkları Demirel´i duygulandırdı. Anne Açıkgöz, Demirel´e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bayram öncesi kapımızın çalınması, hatırlanmak, destek görmek bizi çok memnun etti. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Başkan Demirel, 2 engelli çocuğuyla birlikte yaşayan Tarman ailesine daha sonra da yine 2 engelli çocuğu bulunan Büyükbaş ailesine konuk oldu. Aileler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, her zaman kendilerine destek olan Demirel´e teşekkür ettiler.

Başkan Demirel de, Etimesgut´taki engelli ve ailelerine yönelik birçok hizmet gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bunların en önemlisi de Bağlıca Mahallesi´nde hizmete sunduğumuz Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezidir. Özel rehabilitasyon merkezi, konaklama merkezi, meslek - beceri merkezi, eğitim ve sosyal hizmet merkezinin yanı sıra birçok donatının yer aldığı merkezimizde engelli ailelerimize en güzel hizmeti sunuyoruz" diye konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —