Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Etimesgut

Etimesgut Haberleri

DEMİREL MÜFTÜLERİ AĞIRLADI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can ile birlikte 25 ilçe müftüsünü Etimesgut´ta ağırladı.

Etimesgut 4.04.2017 20:34:53 135 0
DEMİREL MÜFTÜLERİ AĞIRLADI

Toplantıya Etimesgut Kaymakamı Fut Gürel de katıldı. Etimesgut Belediyesi´nin ev sahipliğinde bir araya gelen müftüler, Kutlu Doğum Haftası´nda yapılacak etkinliklere ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Müftüler, etkinliklere ilişkin görüş ve önerilerini sundular. Ankara Müftüsü Sönmezoğlu, çok verimli bir toplantı olduğunu belirterek kendilerini misafir ettiği için Başkan Demirel´e teşekkür etti.

ETİMESGUT´A YENİ MÜFTÜLÜK BİNASI
Etimesgut Müftüsü Yunus Can, Etimesgut Belediyesi´nin ilçeye çok modern bir müftülük binası kazandıracağını belirterek, binanın maket projesini müftülerle paylaştı. Projeyi beğenen müftüler, örnek müftülük binasının her ilçede olması gerektiğine vurgu yaparak, Demirel´i tebrik ettiler.

Başkan Demirel de Ayyıldız Mahallesi´ne inşa edecekleri müftülük binasının her yönüyle çok modern ve örnek bir müftülük binası olacağını belirtti, çalışmalara yakında başlayarak kısa sürede tamamlayıp Etimesgut halkının hizmetine sunmayı planladıklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler: DEMİREL MÜFTÜLERİ AĞIRLADI
16.5°