Tarih: 18.04.2018 17:58

DEMİREL´DEN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Öğrenciler, çevre duyarlılığına dikkat çekmek ve arkadaşlarının bu konuda daha duyarlı olmalarını sağlamak istediklerini belirterek Başkan Demirel´den destek istediler. 4/D sınıfı öğrencileri, çevrenin korunması ve geri dönüşümle ilgili görüşlerini paylaştılar, bu konuda Demirel´in önerilerini aldılar.

Demirel, öğrencileri çevre duyarlılığından dolayı tebrik ederek, gerekli desteği vereceklerini söyledi. Belediye olarak 2010 yılından itibaren yürüttükleri Geri Dönüşüm Projesiyle katı atık, ambalaj ve bitkisel yağları kaynağında ayrıştırdıklarını belirten Demirel, bu kapsamda 42 bin ton geri dönüşebilen atığı ülke ekonomisine yeniden kazandırdıklarını söyledi.

Başkan Demirel, kamu kurumlarına, işyerlerine, okullara, hastanelere 2 bin adet toplama ekipmanı dağıttıklarını ifade ederek, "Kadri Suyabakan Okulumuzdaki öğrencilerimizin çevre duyarlılığını artırmak amacıyla geri dönüşüm kutuları verelim. En fazla geri dönüşebilen çöp toplayan arkadaşlarınız için hediyeler ve plaket verelim" önerisi getirdi. Öğrenciler, kendilerine destek veren Başkan Demirel´e teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —