Tarih: 06.02.2024 17:32

DEMİREL’DEN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Altay Mahallesi’nde açılan bin kişilik kütüphanede öğrencilere ücretsiz çay ve kuru pasta ikramı da yapılıyor.

Başkan Enver Demirel, kütüphanenin sessiz, sakin huzurlu bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler için önemli bir hizmet oluğunu söyledi.

Etimesgut Belediyesi’nin 7 kütüphanesindeki üye sayısı da 30 bine ulaştı. Her yaş grubuna hitap eden kütüphaneler özellikle gençlerden yoğun ilgi görüyor. 

Etimesgut Belediyesi Enver Demirel Başkanlığında açılan kütüphanelere 7’den 70’e birçok vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Etimesgut Belediyesine ait Ahi Elvan Halk Kütüphanesi, Türk Tarih Müzesi Kütüphanesi, Atatürk Okuma Evi, Yunus Emre Kütüphanesi, 30 Ağustos Halk Kütüphanesi, Bağlıca Kütüphanesi ve 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi (CKM) Etimesgut’lu vatandaşlara kapılarını açtı.

Son dönemde Etimesgut’ta kütüphanelere ilginin arttığını gören Demirel, "Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hemşehrilerimize hizmetlerimiz var. Öğrencilerimiz, ders çalışmak için yeterli kütüphane olmadığını bize bildirdiler hemen harekete geçerek ilçemize 7 Kütüphane kazandırdık. Kütüphanelerimizden binlerce insanımız yararlanıyor. Yoğun talep olduğunu görüyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin ellerinde kitaplarla kütüphanelere girdiğini ders çalıştığını görmek bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Üyeler kütüphanelerden faydalanırken sosyalleşebiliyor, ücretsiz wifi hizmetlerinden ve ikramlardan yararlanabiliyor, kitap okuyup ders çalışabiliyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —