Tarih: 22.09.2016 14:37

Devlet Bahçeli: Akşener´in Yurtta Sulh 1 Dolar Bilgilerini Paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Bahçeli, önceki günkü Başkanlık Divanı toplantısında, yaşanan süreçlerle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, FETÖ üyelerinin aralarında yazıştığı ByLock sistemine de değindi.

DOLARDAKİ SERİ NUMARASI BYLOCK´UN ŞİFRESİ

215 bin kişinin sistemde olduğu ancak 55 bininin tespit edildiği bilgilerini anımsatan Bahçeli´nin şunları söylediği öğrenildi: ?ByLock kullanan kamu görevlileri atıldı. Kalan 160 bin kişinin kim olduğu merak konusu. Tanıdık olmayanın sisteme girmesi imkânsız. Örgüttekilere verilen F serisindeki 1 dolarların seri numaraları ise ByLock sisteminin giriş şifresi olarak kullanılıyormuş.?

YURTTA SULH TESADÜF MÜ

Partiden ihraç edilen Genel Başkan adayı Meral Akşener´in 15 Temmuz öncesi yaptığı konuşmalara da işaret eden Bahçeli, ?Bugüne kadar darbeler gördük. Bir darbenin rengi, amaç ve parolası vardır. Bu da bildiride belli edilir. Mesela 1963 ayaklanmasının parolası ?Harbiyeli Aldanmaz´dı. 15 Temmuz´daki bildiride ise ?Yurtta Sulh Cihanda Sulh´ ifadesi öne çıkıyor. Hanımefendinin neredeyse her toplantısında ?Yurtta Sulh Cihanda Sulh´ ifadesini kullanıyor olması sadece tesadüf olamaz? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —