En önemli gücümüz gençler

En önemli gücümüz gençler

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mamak Başkanı Taha Kapsal ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Ziyarette Türkiye´nin geleceği için en önemli güç kaynağının gençler ve gençlerin taşıdıkları milli ruh olduğunu kaydeden eden Akgül, ?Türkiye Gençlik Vakfı, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Bizlerde geleceğimizin teminatı gençlerimizin için elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz? dedi.

TÜGVA´dan Akgül´e teşekkür

TÜGVA ailesi olarak gençlere hem eğitim noktasında hem de beklenen o ruhun oluşması noktasında bilinçlendirmeye devam ettiklerini ifade eden Türkiye Gençlik Vakfı Mamak Başkanı Taha Kapsal, ?Bu açıdan bugüne kadar vakfımız için vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı şahsım ve TÜGVA adına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül´e teşekkür ediyorum? dedi. Ziyaret sonrası Kapsal, Başkan Akgül´e Kur-anı Kerim ve rahle hediye etti.