EN ÖZEL ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

EN ÖZEL ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

Türkiye´nin en özel merkezinde eğitim alan özel insanlar Türk dünyasında başka örneği bulunmayan özel bir alanda buluştular.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 106. yıldönümünde Engelsiz Yaşam Merkezi Korosu´ya birlikte Türk Tarih Müzesi´nde Çanakkale türküsünü seslendirdi. 

Engelliler ellerinde Ayyıldızlı Türk Bayrağı ile müzenin merdivenlerinde mini bir konser verdiler. Başkan Demirel de engellilerin arasına girerek koroya eşlik etti. 

Demirel, Türkiye´nin en özel merkezinde eğitim alan engellileri Türk dünyasında başka örneği bulunmayan Türk Tarih Müzesi´nde buluşturduklarını ifade ederek, "Engellilerimizle birlikte Çanakkale Zaferimizin 106. Yıldönümünü birlikte müzemizde kutladık. Çocuklarımızla müzemizi ve özellikle de Çanakkale Zaferi´nin anısına yaptırdığımız ´1915 Çanakkale Zaferi Alanı´ birlikte gezdik. Bu vesileyle 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 106. yıl dönümü kutluyor, bizlere bu toprakları yurt yapan aziz şehitlerimizi sonsuz rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

/resimler/2021-3/18/1822382709791.jpg