Tarih: 20.07.2018 19:29

Enver Demirel´e Eğitimci Ödülü

Facebook Twitter Linked-in

Haber Ankara, düzenlemiş olduğu ödül töreninde engelsiz yaşam projesi nedeniyle Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel´i "eğitim dalında" yılın belediye başkanı seçti. Başkan adına Ödülü Başkanvekili Cemal Satılmış?a aldı.

5´inci Yıl Ödül Töreni´ni WondersEvent´te gerçekleştiren Haber Ankara´nın programına, Ankara´nın siyaset, iş, bürokrasi, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ile Haber Ankara okurları katıldı. Gecede birçok dalda ödüller sahiplerini buldu.

Yılın Eğitim Dalında  ?Sacettin Gürbüz Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi? ile Yılın Eğitim Projesi ödülünün sahibi Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel oldu.  

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel adına MHP MYK Üyesi Çağrı Acı´nın elinden ödülü alan Etimesgut Belediye Başkan Vekili Cemal Satılmış ? İlçemiz için ürettiğimiz birçok proje içerisinde zirveye çıkan ve Türkiye genelinde böyle bir projenin olamadığı, Sacettin Gürbüz Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi´nin böyle anlamlı bir gecede ödüle layık görülmesi bizim için büyük önem ifade etmektedir. Ödül törenini düzenleyen Haber Ankara ailesine teşekkür ediyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —