ERYAMAN´A ÜLKÜ BAĞLICA´YA TURAN

ERYAMAN´A ÜLKÜ BAĞLICA´YA TURAN

Etimesgut Belediyesi´nin yapımını tamamladığı 2 yeni spor tesisi hizmete girdi.

Eryaman´daki Ülkü Spor Tesisleri 20 Mayıs´ta törenle hizmete açılmıştı. Bağlıca´ya yapılan Turan Spor Tesisleri de tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

Etimesgut Belediyesi, Bağlıca Mahallesi´ne yeni bir spor tesisi kurdu. Turan Spor Tesisleri adı verilen tesisin inşası tamamlandı. Tesiste günün her saati futbol maçlarının yapılabileceği suni çimle kaplı 2 halı saha, duş alanları ile sahalara ait tribünler yer alıyor. Modern yürüme ve koşu yolarının yanı sıra fitnes setlerinin de bulunduğu tesis 7´den 77´ye herkese hitap ediyor. Yeşil alan düzenlemelerinin de dikkat çektiği tesiste çocuklar için oyun alanları da hizmet veriyor. Banklar, kamelyalar ve dinlenme alanlarıyla zenginleştirilen spor tesisi, Bağlıca Mahallesi´nin yeni spor ve yaşam merkezlerinden birisi oldu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, bu ay içinde Eryaman bölgesinde Ülkü Spor Tesisleri´ni hizmete açtıklarını hatırlatarak, "Modern konutları, yeşil alanlarıyla başkentimizin en güzel yaşam alanlarından Bağlıca Mahallemize de Turan Spor Tesislerimizi kazandırdık. İlçemize hayırlı olsun" dedi.