ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN DEMİREL´E TAM DESTEK

ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN DEMİREL´E TAM DESTEK

15 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle Etimesgut´a daha çok hizmetler kazandıracağını inanıyoruz.

Aralarında, Etimesgut eski Belediye Başkanı Ramazan Tosun, ANAP eski İl Başkanları Erol Akgün ve Abdullah Üstün, Temelli eski Belediye Başkanı Alaattin Türkoğlu, Kahramankazan eski Belediye Başkanı Seyfettin Aslan, Akyurt eski Belediye Başkanı Fedai Yağcı, Etimesgut eski Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Özdemir, ANAP Güdül eski İlçe Başkanı Hüseyin Aksan ve belediyenin eski imar müdürü Abdullah Mutlu´nun bulunduğu eski belediye başkanları ve bürokratlar, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel´i ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerini bildirdiler.

Etimesgut´un ilk belediye başkanı Ramazan Tosun, Başkan Demirel´e Etimesgut´un büyük bir gelişim ve dönüşüm yaşadığını ifade ederek, "Enver Başkan 15 yıldır Etimesgut´a güzel hizmetler kazandırdı. Bu seçimlerde de inşallah başarılı olacaktır. Kendisinin her zaman yanındayız" dedi.

Başkan Demirel de eski belediye başkanları ile bürokratların desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Eski yöneticilerimizin ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Kendilerine, ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

/resimler/2019-2/28/1042026528215.jpg