Tarih: 03.01.2017 15:44

ETİMESGUT BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

İlk toplantıda, 2016 yılına ait denetim komisyonu üyelikleri için seçim yapıldı. Yapılan oylama sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi´nden Cennet Özcan ve Metin Çevrim, Adalet ve Kalkınma Partisi´nden Abdullah Aydın ve Zekai Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi´nden Ali Karaçam denetim komisyonuna seçildiler.

?Sigara Bıraktırma Eğitim Seminerleri? düzenlenmesine ilişkin gündem maddesi görüşülürken, MHP Meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı Fikret Karadavut konuyla ilgili bilgi verdi. Karadavut, ilk etapta seminerlere meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan 33 kişinin katıldığını ve katılımcılardan 30´unun sigarayı bıraktığını, 3 kişinin de ek destek alarak sigarayı bırakmak için gayret gösterdiğini söyledi.

Başkan Demirel, sigara tiryakisi bütün meclis üyelerine seminerlere katılım çağrısı yaparak, "Sigaranın zararlarını saymamama gerek yok. Bu seminerlerimize katılanlar sigarayı bırakıyor. En azından seminere katılmanızı ve bırakmanızı tavsiye ederim. Hepinizin sigarayı bırakacağınıza inanıyorum" dedi. Etimesgut Belediye meclisi, 21 maddelik gündem maddeleri ile önergeleri 5 oturumda görüşmeye devam edecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —