ETİMESGUT BELEDİYESİ RAMAZAN´A HAZIR

ETİMESGUT BELEDİYESİ RAMAZAN´A HAZIR

Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı bu yıl da başkentte Ramazan etkinliklerinin adresi olacak.

Etimesgut Belediyesi,  geleneksel Ramazan eğlenceleri, el ve yöresel ürünler fuarı, iftar çadırı ve mahalle iftarlarının yer aldığı dolu dolu bir ramazan programı hazırladı. Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı bu yıl da başkentte Ramazan etkinliklerinin adresi olacak.

 GELENEKSEL EĞLENCELER

İftar sonrası başkentliler birbirinden renkli programlarla ramazanın bereketini, tadını ve coşkusunu yaşayacaklar. Her akşam Kur´an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletileri, sohbet programları, fasıllar, Hacivat-Karazgöz, Aşuk ile Maşuk, İbiş ile Memiş, ateşbaz gibi geleneksel ramazan eğlenceleri, yarışmalar ve ünlü sanatçıların sahne alacağı konser programları yapılacak. Hem küçükler hem de büyükler eski Ramazanların vazgeçilmezi orta oyunlarıyla eğlenecekler.

 İFTAR ÇADIRI KURULACAK

Etimesgut Belediyesi bu ramazan ayında da belediye hizmet binasının yanına iftar çadırı kuracak. İftar çadırında ramazan boyunca iftarda yemek servis edilecek. İftar çadırından günlük 2 bin kişi yararlanacak. Belediye aşevi de ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engellilerin evlerine iftarlıklarını ulaştıracak.