Tarih: 01.07.2017 16:05

ETİMESGUT BÜYÜK DÖNÜŞÜM YAŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 1990 yılında ilçe olan Etimesgut´un ´Taşradan modern şehre; Otelkent´ten Yaşamkent´e büyük dönüşüm´ yaşadığını söyledi. Demirel, "Etimesgut artık taşra değil; Türkiye´nin örnek modern ve çağdaş şehridir. Yaşam, eğitim ve spor alanlarıyla herkesin tercih ettiği, Türkiye´nin en büyük 18., Ankara´nın 5. büyük ilçesidir" değerlendirmesinde bulundu.

BÜYÜK YATIRIMLAR
Hizmet ve yatırımlarla kültürde, sanatta, sporda, eğitimde hep öncü şehir olduklarını belirten Başkan Demirel, "5-6 yıl öncesine kadar kültür, sanat ve sportif faaliyetlerimiz için salonlarımız, yaşam alanlarımız yoktu. Salon konserlerimiz için Ulus´taki Resim Heykel Müzesi´ndeki salonları kiralamak durumunda kalıyorduk. İnsanımızın keyifli vakit geçirecekleri yaşam alanlarımız yoktu. Ama şu anda Korkut Ata, Göktürk, Kent Konseyi, Ziya Gökalp, Turkuaz, Atabey, Ülkü, Turan, Halide Edip Adıvar, Atatürk isimlerini verdiğimiz birçok kültür, sanat ve spor tesislerimiz var. Türk Beyleri Kent Meydanı gibi Türkiye´nin en güzel meydanına sahibiz. Herkese hitap eden donatılarımız var. Yaşam kalitemiz yüksek, tercih ediliyoruz" dedi.

YENİ HİZMETLER YOLDA
Demirel, mevcut tesislerin yanı sıra yeni yaşam ve eğitim alanları inşaatlarının sürdüğünü de hatırlatarak, "Türkiye´ye örnek Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşaatı hızla devam ediyor. Elvan Yaşam Ve Eğitim Merkezimizin yapımı devam ediyor. Güzelkent Yaşam, Eğitim ve Sağlık Merkezi´mizin kaba inşaatını tamamladık. Bağlıca´ya dev bir spor, yaşam ve eğitim kompleksi kazandırıyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —