Tarih: 31.12.2017 14:28

ETİMESGUT MHP´DEN MUHTARLARA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Etimesgut´ta göreve geldiklerinden beri çalışma temposunu arttırarak yükselten MHP İlçe Başkanı Halil ŞAHİNGÖZ´e muhtelif meslek gruplarının Sivil Toplum Teşkilatı Yöneticileri ve vatandaşların yoğun ziyaretleri devam etmekte. Başkan ŞAHİNGÖZ´ün saha çalışmaları ve de iadei ziyaretleri de aynı tempoda sürmekte.

Son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde MHP Etimesgut İlçe Başkanı Halil ŞAHİNGÖZ Etimesgut Mahalle Muhtarları´nı ziyaret etti. Vatandaşla yönetim ve iletişimin ilk basamağını oluşturan mahalleler ve muhtarlarla iletişim ve beraberliğe büyük önem verdiklerini belirten Şahingöz : ?Muhtarlarımızı ve mahallelerimizi gezerek ziyaret ederek, teşkilat mensuplarımızın bizlere iletmiş olduğu dilek, şikayet ve önerileri yerinde tetkik etmiş ve muhtarlarımızla da fikir alış verişinde bulunmuş olduk. Bu ziyaretlerimizde muhtarlarımızdan sokak sokak, site site hatta  ev ev yapılabilecek hizmetlerle ilgili bilgiler aldık. Muhtarlarımızın Etimesgut´ta yerel iktidar olan partimize, teşkilatımıza ve bizlere karşı olan olumlu duygu ve düşüncelerinden dolayı mutlu olduk. Etimesgut´a hizmette yerel iktidarın başında olan Belediye Başkanımız Sayın Enver DEMİREL´in icraatlarının ve hizmetlerinin kalitesinden duyulan memnuniyet ve güvenle ,bizler de gururlandık.

Bu ziyaretlerimiz diğer sivil toplum kuruluşları, site ve yönetimleri de dahil olmak üzere önümüzdeki süreçte de devam edecektir. Çünkü MHP Etimesgut kadroları özellikle yerel iktidarımızın devamı ve dördüncü kez gerçekleştirilebilmesi için hazır, inançlı, kararlı, etkili ve samimidir. Bunun devamını sağlamanın sorumluluğu omuzlarımıza daha da ağır bir görev bilinci yüklemekte bizler de bu bilinçte bu uğurda çalışmalarımızı her bakımdan yoğun ve başarılı olarak devam ettirmekteyiz? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —