Tarih: 01.12.2015 23:55

ETİMESGUT TAKSİ DURAĞI YENİLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Etimesgut Belediyesi, ilçede bulunan taksi duraklarını yenileyerek modern, güvenli ve kullanışlı hale getiriyor. Yenilenen ilk taksi durağı Etimesgut Taksi oldu. Modern taksi durağının açılışını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Zafer Şener ve taksici esnafı birlikte yaptılar

 ETİMESGUT´A YAKIŞIR

Açılışta konuşan Başkan Demirel, taksi durağının Etimesgut için hayırlı olması temennisinde bulundu. Taksici esnafına; ?Bu taksi durağında Etimesgut´a yakışır güzel hizmetler vermenizi diliyorum´ diye seslenen Demirel, ?Bu taksi durağının Ankara´da bir benzeri yok. Her yönüyle çok modern ve kullanışlı bir taksi durağı oldu. Tüm durak çalışanlarına hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum? dedi.

/resimler/2015-12/2/0004316164729.jpg 

TERCİH EDİLİYORUZ

Konuşmasında Etimesgut´un gelişim hızına dikkat çeken Demirel, ?Etimesgut hem il dışından hem de şehir içinden ciddi göç alıyor. Neden göç alıyor? Çünkü ilçemiz herkese hitap ediyor. Parkı bahçesi, çevre düzenlemeleri, sosyal ve kültürel tesisleriyle yaşam kalitesi yüksek bir Etimesgut var. Belediye olarak yaşam kalitesini daha da artırmak için gece gündüz çalışıyoruz? şeklinde konuştu. Taksi durağı esnafı da Başkan Demirel´e katkılarından dolayı teşekkür ederek durağın sembolik anahtarını Demirel´e takdim ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —