ETİMESGUT KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ YENİLENİYOR

ETİMESGUT KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ YENİLENİYOR

Etimesgut Belediyesi tarafından merkez mahallelerde başlatılan asfaltlama çalışmaları Kazım Karabekir Mahallesi'nde devam ediyor.

30 Ağustos ve Alsancak Mahallesi'ndeki sokak ve görev alanındaki caddeleri tamamen asfaltlayan Etimesgut Belediyesi çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

İlçenin merkez mahallelerinden Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki eskiyen yollar trimerle kazınıyor. Daha sonra finisherle sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri silindir desteğiyle yola son şeklini veriyor. Asfalt ve çizgi işleminin ardından da mazgal ve rögar kapakları yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapılan tüm bu çalışmalarla cadde ve sokaklar daha modern görünümü alıyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, asfalt yol ihtiyacı tespit edilen mahallelerde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini ifade ederek,  "Alsancak ve İstasyon Mahallelerimizi tamamladık. Şimdi çalışmalarımız Kazım Karabekir Mahallemiz'de yoğunlaştı, İnşallah diğer tüm merkez mahallelerimizde belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.