ETİMESGUTLU ENGELLİLER ?BAHARA MERHABA´ DEDİ

ETİMESGUTLU ENGELLİLER ?BAHARA MERHABA´ DEDİ

Etimesgut Belediyesi, Etimesgut Kent Konseyi Engelli Meclisi ve TEDAY işbirliğiyle ilçedeki engelliler için bahara merhaba adıyla eğlence programı düzenledi.

TEDAY Salonu´nda gerçekleştirilen programda engelliler önce şarkı ve türkülerle dans ettiler, gönüllerince eğlendiler. Daha sonra engelliler için hazırlanan tiyatro gösterisi düzenlendi. Engelliler de oyuna zaman zaman katılarak doğaçlama performanslarını sergilediler. Tiyatrocular yürüme engellilerin yanlarına giderek onları da oyunlarına dahil ettiler. Bir anda kendini oyunun içinde bulan engelliler büyük heyecan yaşadılar.

ENGELLİLER MUTLU
Aileler de engellilerin mutluluğuna ortak oldular. Bu tür sosyal aktivitelerin engelli çocuklarını çok mutlu ettiğini belirten aileler, "Etimesgut Belediyesi´nin bizlere yönelik etkinlikleri sayesinde dört duvar arasından kurtulduk. Belediyenin sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri çocuklarımızı çok memnun ediyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel´e, engelli ve ailelerine verdiği destek için teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundular.

/resimler/2016-4/14/1130125627154.jpg