ETİMESGUT´TA GENÇLİK DAYANIŞMASI

ETİMESGUT´TA GENÇLİK DAYANIŞMASI

2.200 üyesi bulunan Kent Konseyi Gençlik Meclisi´nin kapısı tüm gençlere açık.

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi örnek sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor.

 Konsey üyeleri Etimesgut Belediyesi engelli memur adaylarına yönelik açılan EKPSS kursunda engellilerin, eli, ayağı, kulağı ve gözü oluyor. etiSEM kapsamında düzenlenen deneme sınavlarında engelli memur adaylarıyla sınava giren gençler, onların sorularını okuyor, cevap kodlamalarına yapıyorlar.

ÇOCUKLARI MUTLU EDİYORLAR
Etimesgutlu gençler, ´1 Hediye Bin Mutluluk´ projesiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere önce en sevdiği hediyeleri soruyor. Daha sonra bu hediyeleri  23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı´nda öğrencilere ulaştırıyorlar. 3 yıldır devam eden bu proje bu yıl Türkmen çocukları da kapsayarak genişletilerek devam edecek.

YAŞLILARI ZİYARET EDİYORLAR
Kent Konseyi gençlik meclisi üyeleri, özel günlerinde yaşlıları, anneleri, kadınları da unutmuyor. İlçedeki huzurevini ziyaret ederek yaşlıların gönüllerini alıp onları mutlu ediyorlar. Yıl içinde birçok çalışma gerçekleştirilen Etimesgutlu gençleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yaz ve kış kampları ve kültürel gezilerle ödüllendiriyor.

HERKESE AÇIK
Yaklaşık 2.200 üyesi bululan Etimesgut Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Erhan Göksu, boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmek, sosyal aktivitelere katılmak isteyen bütün gençleri konseye davet etti.