Etimesgut´taki Çorumlular iftarda buluştu

Etimesgut´taki Çorumlular iftarda buluştu

Çorumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin, düzenlediği iftar yemeğinde Çorumlular bir araya geldi.

Kelebek Suparkı Düğün Salonunda yapılan iftar yemeğine başta Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Çorum Dernekleri Federasyon Başkanı Hayri Çağır, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Mehmet İkbal Yılmaz ve yönetimi, Enerji Bakanlığı hukuk müşaviri Ali Ağaçtan, Etimesgut İlçesi Mal Müdürü Gülşen Keskin Kılınç, Etimesgut İlçesi SYDV Müdürü Ertuğrul Gümüşbaş, STK ve dernek üyeleri ile çok sayıda Çorumlu vatandaş katıldı.

 Dernek Başkanı Alparslan iftar sonrası yaptığı konuşmada, katılan misafirlere teşekkür ederek; ?Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz ilkesinden hareketle Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin? dedi.

/resimler/2017-6/16/1547529064117.jpg

?KURULAN BU SOFRALAR DOSTLUK, KARDEŞLİK, MUHABBET SOFRALARI?

Çorumlular Derneği´nin iftarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Fuat Gürel, maneviyat dolu Ramazan ayının önemli günlerinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gürel, ?Kurulan bu sofralar dostluk, kardeşlik, muhabbet sofraları. İnşallah bu sofralarımız daha da büyüsün. Ramazan ayının Milletimizin birliğine ve dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım? dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili Murat Alparslan ve Federasyon Başkanı Hayri Çağır, Ramazan ayının insanları bir araya getirerek, paylaşmaya ve dayanışmaya vesile olmasının önemine değindiler.

/resimler/2017-6/16/1548232189691.jpg