Tarih: 19.01.2017 11:22

Futbol Federasyonu Başkanı hakkındaki iddia

Facebook Twitter Linked-in

Habertürk gazetesinin haberine göre, Trabzonspor´un gözden çıkardığı Ekici´nin ilk adresi bilindiği gibi Fenerbahçe´ydi. Ancak devreye giren Beşiktaş, Bordo-Mavili kulüple el sıkışıp 200 bin Euro´ya Olcay Şahan´ı verip Mehmet Ekici´nin bonservisini aldı.

Siyah-Beyazlılar, deneyimli oyuncunun devre arasında başka takımlara gitmemesi için de yapılan sözleşmeye 2 milyon Euro´luk bir madde koydurdu. Fenerbahçe´den başka yerde oynamak istemediğini söyleyen Ekici ise en sonunda kadro dışı bırakıldı.

Bu kararın arkasında ise yalnızca Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta´nın olmadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Muharrem Usta´nın bir araya gelip ortak bir karara imza attıkları öğrenildi.

MUHARREM USTA: ´MEHMET SİZE GELMEK İSTEMİYOR´
Usta´nın ?Yaptığımız anlaşmanın arkasındayız ancak Mehmet size gelmek istemiyor. Ne yapmayı önerirsiniz, görüşünüz önemli çünkü hak sizin? dedi.

Orman da, ?Mehmet´i zaten sezon sonu için istiyorduk, ama oyuncu gelmek istemiyor. O zaman sonuçlarına katlanır. Kendisi zor olanı seçti. Bence kadro dışı bırakalım? deyince Mehmet Ekici süresiz kadro dışı kaldı.

Mehmet Ekici´nin Trabzonspor´a yaptığı çıkış sosyal medyayı sallamıştı. Ekici şunları söylemişti: "Beni kadro dışı da bıraksanız, Ofspor´a da kiralasanız Beşiktaş´a imza atmayacağım. Gerekirse sezon sonuna kadar bekler Fenerbahçe´ye imzalarım."

2014-2015 sezonu öncesinde Almanya´nın Werder Bremen takımından 1,5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan 26 yaşındaki orta alan oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —