GÖKSU’DA BAYRAM COŞKUSU: YELKENLER FORA!

GÖKSU’DA BAYRAM COŞKUSU: YELKENLER FORA!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Etimesgut Belediyesi tarafından Göksu Parkı’nda, Ankara Yelken Kulübü üyelerinin katılımıyla yelken gösterisi düzenlendi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen gösteriye, Etimesgutlu yurttaşlar yoğun bir katılım gösterdi.

Göksu Parkı’nda kurulan alana ailesiyle birlikte botla gelen Erdal Beşikçioğlu, tüm Etimesgutluların bayramını kutlayarak, bayram coşkusunu paylaştı. Bu tarz sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirten Beşikçioğlu sonrasında bando takımıyla birlikte Göksu Parkı’nda şarkılar eşliğinde vatandaşlar ile buluştu. Göksu Parkı’nı vatandaşlarla birlikte ile yürüyen Erdal Beşikçioğlu’na yoğun bir ilgi gösterildiği görüldü. 

Yalnızca Etimesgutlular tarafından değil, tüm Ankaralı vatandaşlar tarafından ilgi gören etkinlik, alışagelmiş kutlamalara karşı yeni bir soluk getirdi. Vatandaşlar ise Erdal Beşikçioğlu’nun, Etimesgut’un sahip olduğu imkanları en doğru şekilde kullanarak, etkinlikler düzenlediğini ve Etimesgut’a dinamik bir enerji getirdiği görüşünü belirtti. Aynı zamanda bayram coşkusunu tüm Etimesgut’a yayılmasını sağlayan etkinlikler sebebiyle vatandaşların memnun olduğu görüldü.