Tarih: 13.01.2016 09:23

Güvenlik güçleri o posteri böyle indirdi

Facebook Twitter Linked-in

PKK´lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, güvenlik güçleri Şırnak´ta PKK´lı teröristlere ait izleri silmeye başladı.

Şırnak´ın Silopi ilçesinde PKK´lı teröristlerin tamamına yakınının temizlenmesiyle birlikte bölgeyi kontrol altına alan güvenlik güçleri, direğe asılı PKK lideri Abdullah Öcalan´a ait posteri balkona çıkarak indirdi.

Direğe asılı olan posteri bıçak yardımıyla kesen bir memur elindeki bayrağı balkondan aşağıya bıraktı. Aşağıda bulunan diğer memur ise posteri yakmak için arkadaşlarından çakmak istedi.

483 PKK´LI ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır´ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda 11 Ocak günü 10 PKK´lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca devam eden operasyonlarda Şırnak´ın Silopi ilçesinde 4 ve Cizre ilçesinde 2 PKK´lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay´ın açıklamasında Şırnak ve Diyarbakır´da devam operasyonlarda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının Cizre´de 265, Silopi´de 130 ve Sur´da 88 olduğu belirtildi.

SİLOPİ TAMAMEN TEMİZLENDİ

Yaralı Özel Harekat Polisi M. H., Silopi´nin tamamen teröristlerden temizlendiğini belirterek, her yerde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için özel harekat timlerinin dört koldan kontrollü olarak ilerlediğini anlattı.

 

Kaynak:Vahdet




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —