GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

İlçemizdeki vatandaşlarımızın daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, İlçe Güvenlik Toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe Kaymakamımız Kadir EKİNCİ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Refiki Ahmet KAVANOZ, Belediye Başkan Yardımcısı Ali IŞIK, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin KOCA, İlçe Jandarma Komutanı V. Yasin TOKSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet TEMUR, Yazı İşleri Müdürü Fatih ELGÜN,S.Y.D.V. Müdürü Alaattin BİÇEN, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kerem Zeki FİKRET ve mahalle muhtarları katıldı.

İlçemizdeki genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda; mahallelerde mobese kameralarının konulması, okul önlerinde güvenlik tedbirleri ile ilgili çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıya başkanlık eden Kaymakam Kadir EKİNCİ, ilçemizin genel güvenliği konusunda yürütülecek hizmetler ve genel sorunların çözümü için bundan sonra belirli periyotlarla toplantılar yapılarak sorunlara çözüm yolları aranacağını ifade etti.