HERŞEY DAHA DA GÜZEL OLACAK

HERŞEY DAHA DA GÜZEL OLACAK

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen ´Öğrenen, Üreten ve Güçlenen Kadın´ programına katıldı.

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi´nde düzenlenen programda konuşan Demirel, Etimesgut´ta toplumun tüm kesimlerine hitap eden, onların yaşam kalitelerini artıran birçok hizmet gerçekleştirdiklerini, yeni ve çağdaş projelerle Etimesgut´u Etimesgutlular´la birlikte geleceğe hazırlamaya devam etmeye kararlı olduğunu söyledi.

Başkan Demirel, eğitimden sağlığa, sosyal hizmetlerden kültür sanata, Etimesgut´un değerine değer katan onlarca projeyi Etimesgut halkının hizmetine sunduklarını vurgulayarak, "İlçemizi, Türkiye´ye örnek engelsiz yaşam merkezine, aile yaşam merkezlerine, eğitim birimlerine, spor tesislerine, yeşil alanlara, hatıra ormanlarına, sosyal projelere, modern yol ve kaldırımlara kavuşturduk. Her yıl 20 binden fazla ihtiyaç sahibine yaşam desteği sağlıyoruz, Aşevi, Eti-kart, giyim, evde bakım hizmetlerimiz ve diğer sosyal yardım faaliyetlerimizle, 24 saat halkımızın yanındayız" dedi.

Türkiye´nin en kapsamlı, en modern ve örnek engelsiz yaşam merkezini Etimesgut´a inşa ettiklerini ifade eden Demirel, "Bu merkez, bizim en çok yapmak istediğimiz tesislerden biriydi, hayallerimiz arasındaydı. Engelsiz Yaşam Merkezimiz, engellilerimiz ve engelli bireyi bulunan ailelerimizi hayata bağlayacak, yaşamlarını kolaylaştıracaktır" dedi.