İzmir-istanbul Otoyolu İnşaatında Kaza: 1 Ölü

İzmir-istanbul Otoyolu İnşaatında Kaza: 1 Ölü

İZMİR´in Kemalpaşa İlçesi´nde, yapımı devam eden İzmir-İstanbul Otoyolu´nda çalışan bir kamyonun kasasındaki hafriyatı boşalttığı sırada dorsesinin yan tarafında bulunan başka bir kamyonun üzerine devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını...

İZMİR´in Kemalpaşa İlçesi´nde, yapımı devam eden İzmir-İstanbul Otoyolu´nda çalışan bir kamyonun kasasındaki hafriyatı boşalttığı sırada dorsesinin yan tarafında bulunan başka bir kamyonun üzerine devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Yenmiş Köyü yakınlarında meydana geldi. Yapımı devam eden İzmir-İstanbul Otoyolu´nun bölgedeki inşaatında çalışan ve sürücüsü belirlenemeyen 06 AIH 42 plakalı kamyon kasasındaki hafriyatı boşaltmak istedi. Bu sırada kamyonun dorsesi yan tarafta bulunan evli ve 2 çocuk babası 24 yaşında Oktay Can idaresindeki kamyonun üzerine devrildi. Kazayı görenler durumu sağlık, AKS 110 ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS 110 ekipleri kamyonun içinden Can´ı 1 saatlik çalışma sonrasında çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Can´ın hayatını kaybettiği belirlendi. Can´ın cesedi savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Kemalpaşa Devlet Hastanesi Morgu´na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ülkücümedya