Tarih: 03.02.2021 17:57

KEÇİÖREN BELEDİYESİNDEN HASTANELERE ISITICILI BEKLEME ÇADIRI

Facebook Twitter Linked-in

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, pandemi sürecinde ilçede bulunan sağlık kuruluşlarına ihtiyaç duyulan birçok alanda hizmet sunduklarını belirterek, ?Sağlık kuruluşlarımıza temizlik konusunda büyük destek sağlıyoruz. Temizlik personelimizle birlikte tüm hastane ve sağlık birimlerimizi hem yıkıyor hem de dezenfekte ediyoruz. Aynı zamanda hasta yakınlarımızın hastane içerisinde yoğunluk oluşturmadan sağlıklı bir ortamda beklemeleri için de hastane kampüslerimize ısıtıcılı bekleme çadırları kuruyoruz.? dedi.

/resimler/2021-2/3/1758566088458.jpg?KURUMLARIMIZA TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON DESTEĞİ VERİYORUZ?

Pandemi sürecinde toplum sağlığını korumaya yönelik hizmetleri hız kesmeden sürdürdüklerini de söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, şunları aktardı:

?Vatandaşlarımıza daha sağlıklı, daha temiz, daha huzurlu ve daha güzel bir yaşam sunmak için maske, kolonya ve dezenfektan üretip dağıtıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımıza temizlik ve dezenfeksiyon ihtiyaçları noktasında desteklerimizi aralıksız sürdürüyoruz.  Özellikle hastanelerimize temizlik hizmeti konusunda sınırsız destek veriyoruz. Cami, eczane, sağlık kuruluşları ve sosyal donatı alanlarımızı temizlemeye ve sağlıklı hale getirmeye devam ediyoruz.?

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —