Tarih: 21.08.2021 16:30

KEÇİÖREN´E 2 BUÇUK YILDA 200 YENİ HİZMET ARACI KAZANDIRILDI

Facebook Twitter Linked-in

Altınok, ?Belediyemize yeni hizmet araçları almaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren 80 milyon TL´den fazla araç aldık. Bu araçların değeri şuanda 160 milyon TL´den fazla yapıyor. Türkiye´de bu kadar araç alabilen ilçe belediyesi yok, büyükşehir belediyesi de çok azdır. Yeni araçlarımız sayesinde astronomik düzeyde kira ödemekten de kurtulduk.? dedi.

Keçiören Belediyesi son olarak 9 yeni hizmet aracı satın alarak iki buçuk yılda alınan hizmet aracı sayısını 200´e çıkardı. Başkan Altınok, bir yandan belediyeye ait borçları ödemeye devam ettiklerini bir yandan da vatandaşa daha hızlı hizmet sunmak için yeni hizmet araçları satın aldıklarını söyleyerek şunları paylaştı:

/resimler/2021-8/21/1633024043854.jpg

?Görevi devraldıktan sonra belediyemizde araç kiralama yönteminden vazgeçtik. Mülkiyeti belediyemize ait yeni araçlarımızı almaya başladık ve astronomik miktarda ödenen aylık 6 milyon TL´lik kira giderimizi yeni hizmet araçlarımız sayesinde 1 milyon 300 bin TL´ye düşürdük. Tasarrufa dönük bu çalışmamızın neticesinde, yeni araçlarımızın mülkiyeti de belediyemize ait olmak suretiyle aylık 4,5 milyon TL yıllık da 50 milyon TL tasarruf sağladık. Hem tasarruf sağlayıp hem de Keçiören´imizi hizmet ağlarıyla örmeye devam ediyoruz.?

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —