Tarih: 08.09.2021 20:34

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 383 öğretmeni ziyaret etti.

Facebook Twitter Linked-in

Acar, ?Yeni eğitim öğretim yılı çocuklarımıza öğretmenlerimize, ailelerimize, devletimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun? dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk senenin ardından eğitime başlayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Bakan Acar Kızılcahamam´da ilkokul ziyaretini mezun olduğu  Orhangazi İlkokulundan başladı. Ardından ise, İlçede bulunan tüm okul öğrenci, öğretmen ve okul idarecileriyle bir araya geldi.

Okullarda talepleri dinleyen ve isteklerin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Acar, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Acar, öğrencilerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Acar; Öğretmenlerimiz ve velilerimizin  aşılarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini söyleyerek Yeniden kapanma olmadan ikbalimiz, istikbalimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarına devam etmeleri için yüce Rabbimden niyaz ediyor, her bir evladımıza eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

/resimler/2021-9/8/2036274642145.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —