Tarih: 17.01.2020 17:29

Kızılcahamam´da Off-Road Yarışları Düzenlenecek

Facebook Twitter Linked-in

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Klübü Başkanı ve Kızılcahamam Orman İşletme Müdürü ile birlikte Kızılcahamam´da saha çalışmaları yaparak yer tespitinde bulundular.

Yarışların Kızılcahamam Karacaören Mahallesinde yapılacağı belirlendi.

Kaymakam Aksoy yapmış olduğu açıklamada; ?Bölgemizin doğa sporları merkezi olma hedefiyle sürdürdüğümüz alan çalışmalarında, Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Acar, Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Klübü Başkanı Sayın Kemal Şahin, Orman İşletme Müdürümüz Sayın Alper Yılmaz ve ekibi ile ilçemiz off-road sporuna gönül verenlerden Sayın Yavuz Yiğiter ile birlikte ilçemiz arazi araçları alternatif alanlarını sahada çalışmaya başladık.

/resimler/2020-1/17/1731044858917.jpg

Umuyorum ki Kaymakamlığımız, Belediyemiz, kamu kurumlarımız ve tüm yerel paydaşlarımızla doğa sporlarının ulusal şampiyonalarını ilçemizde gerçekleştirerek kurumsal kapasitemizi geliştireceğiz? dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar ise; ?Bu yıl düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz off-road yarışları için Kaymakamımız Can Aksoy, Ankara Doğa Sporları Off-Road Kulübü Başkanı Kemal Şahin, Süleyman Könenç ve Orman İşletme Müdürü ile birlikte inceleme yaparak Karacaören´de olmasını planladık? dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —