Tarih: 17.10.2023 19:01

Kızılcahamam’da "sosyal medyadan sosyal meydana" etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında düzenlenen etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda resim, ebru, hat ve tezhip sanatları, zeka ve akıl oyunları, maket yapımı gibi çeşitli sanatsal ve kültürel etkinlikler yer aldı.

Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi tarafından  15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen etkinliğe, Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve bürokratlarda katıldı. Çeşitli müzik gruplarının sahne aldığı etkinlikte; spor gösterileri ve Kızılcahamam Belediyesi tiyatro ekibi gösteri yaptı.

Sosyal medyanın, sosyal hayatı ve yaşamı bitirdiğini ifade eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Sevgili çocuklar sosyal medyadan faydalı bilgileri alın ama çok fazla sosyal medyada zaman geçirmeyin, Çocuklarımızı internet ortamından veya diğer bağımlı şeylerden bir günlüğüne de olsa gençlerimizi, çocuklarımızı burada Mangala, Halk oyunları ve diğer değişik etkinliklerle çocuklarımızın güzel bir gün geçirmelerini sağlamaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —